Thursday, September 17, 2009

Salam idulfitri

 
Beberapa hari lagi Ramadhan bakal melabuhkan tirai dan meninggalkan kita. Lazimnya pada penutup Ramadhan kita akan sentiasa berdoa moga -moga dipertemukan lagi dengan Ramadhan yang akan datang kerana belum puas menunaikan ibadah dan belum puas juga menagih bonus Ramadhan lantaran kesibukan bekerja, malas, bertangguh-tangguh, buang masa dan pelbagai lagi seribu satu cabaran dan godaan.
Bersempena dengan 'idulfitri yang bakal menjelma, Saya memohon ribuan kemaafan kepada semua sahabat-sahabat. Maaf Zahir dan Batin. Salam 'idulfitri buat semua.
p/s: Buat sahabt yang mengambil kesempatan raya utk melangsungkan perkahwinan, Baarakallah buat anda semua. Saya bakal menyusul nanti. =) insyaAllah. Asyraf, moga menjadi suami soleh dan moga berjaya dengan perniagaan ia-tech kelak.

0 komen anda:

Islamic Clock

About Me

My photo
Seorang bekas pelajar kejuruteraan di ipta tempatan ... To become success Muslim engineer.. SKSL 1999-1996 SMK Kulim 1997-2000 KISAS Klang 2000-2001 Matric UIA 2002-2004 UIAM 2004-2008 SCICOM 2008 Infineon Technology 2008-...

Ayuh ke Masjid

Ayuh ke Masjid

Sembang sembang


ShoutMix chat widget

Senyum Da'ie

Senyum Da'ie

Personaliti

Click to view my Personality Profile page

Pelawat

Pelawat


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Terima kasih kerana melayari ibnuishak.blogspot.com
Template by ibn_sabil | blog Blogger Templates